lysabetta portalja

FLASH ANIMACIÓK. Megtekintéshez katt a képre, új lapon nyílik meg flash-ben. Címsorból URL-t kimásolva küldhető mailban, vihető honlapra, blogba. ( HANGOS KÉP a hangfalat kapcsold be!)

 

     

 


 

MENÜ
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
MÚLNAK A NAPOK.
Névnapkereső
Írj be egy nevet
vagy névtöredéket:

 
NAPTÁRKÁM
2024. Április
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
KÉRÉSED ÍRD IDE! Olvasom, válaszolok.

 

 
SZÉP BLOGOK
 
KEDVENC ZENÉIM
 
 
 
ÁTJÁRÓ HONLAPOKHOZ
 
KÉPTÁRAK
 
SZÉP KÉPEK

 

 
FORGÓ KOCKÁM

 
 
ÉRDEMES MEGNÉZNI
 
 
 
 
CSEVEGJÜNK!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
LÁTOGATÓIM
Indulás: 2007-10-05
 
BLOGOM Gondolataim, idézetek
Friss bejegyzések
2022.02.25. 19:00
2021.04.26. 21:19
2016.08.31. 20:22
2014.09.28. 18:19
2014.09.28. 17:37
2014.09.28. 17:33
2014.09.28. 16:17
2014.09.28. 16:11
2014.09.28. 16:00
2012.06.25. 16:11
Friss hozzászólások
 
HONLAP AJÁNLÓ

 

 

 

     
 

Buttoncserék:
NÉZD MEG A MÁSIK OLDALAM IS.

Ekla oldalam

 

Gportal 2

 

 

 

 

 

 

Buttoncserék:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAGYON JÓ LINK GYŰJTEMÉNY

 

 

 

 

 
TUTORIAL TUTORIAL TUTORIAL
 
SMS-HÍRDETŐFAL
 
LETÖLTÉSEK
 
TUBE

Ezen az oldalon KÉPSZERKESZTÉSHEZ

találsz TUBEKAT, PNG képeket.

KATT ide!

 
FILMEK

 

 
LINK
 
Online képszerkesztők

ONLINE KÉPKERETEZŐK, KÉPSZERKESZTŐK

Ide gyűjtöttem pár oldalt azoknak akik nem tudnak szerkeszteni, vagy nem akarnak programot telepíteni a gépükre.

Ügyes online oldalak, előnye nem kell programot telepíteni, bármikor bármelyik gépről elérhetők, csak fel kell lépni a megadott címre.

Valamikor így kezdtem Én is. Kis fantáziával érdekes képeket lehet készíteni, a gépedről tallózással feltöltöd a képet, (ha van rá lehetőség hogy URL címet adj meg, választhatod azt is),  keretet, effektet adhatsz hozzá, montázst alakíthatsz ki. A végeredményt mented a gépedre, viheted barátoknak, ismerősöknek közösségi oldalakra, vagy küldheted e-mailba, de készítheted csak a magad örömére is anélkül hogy bárkivel megosztanád.

JÓ SZERKESZTÉST KÍVÁNOK!

Blingee képszerkesztés.

A képre kattintva teljes leírást találsz.

 

https://photofunia.com/

PHOTOMICA  képkeretező

 

ONLINE NAPTÁRKÉSZÍTŐ: B I G HUGE L A B S

Egy olyan oldalt találtam, ahol készíthetünk egyszerű naptárat, és nem kell letölteni a gépünkre semmiféle programot.
Választhatunk a gépünkről képet, pár kattintás és már kész is a naptár, amit vagy azonnal kinyomtathatunk, vagy elmenthetjük jpg formátumban.

és itt az oldal
a főoldalon sok féle lehetőség közűl válaszhatunk még  "FŐOLDAL"
Ugyanitt található egy formula, amivel levelet küldhetünk gyerekeknek a Télapó aláírásával, érdekes.... de csak angol nyelven ír....

...ezt a naptárt is ott készítettem.

PIC JOKE.NET Magyar oldala

Vicces képek ingyen. Vidám mókás, különleges fotókkal lephetjük meg ismerőseinket a picjoke.net segítségével.

Nincs szükségünk semmiféle képszerkesztői tudásra, de még képszerkesztőre sem, elég ha kiválasztjuk a rengeteg sablon közül a kedvünknek megfelelőt és feltöltjük a kiválasztott képet, egy kattintás és máris a mi képünk látható egy utcai plakáton, vagy éppen egy autóra montázsolva, vagy egy csésze tea közepén, vagy egy éppen készülő grafikán...... és még számtalan érdekes, vicces lehetőség......

PHO TO

PHOTO.LAB

Ingyenes online képszerkesztő - javító eszközök és szórakoztató hatás

A Pho.to oldalán regisztráció nélkül dolgozhatsz:
- javíthatod képeidet, - színkorrekció és élezés,vörösszem effektus kezelése
- Retusálás - a bőr tökéletlenségei, fehéríti a fogakat, a szemét vonzóbbá varázsolja
- Képek szerkesztése - egyetlen kattintással alkalmazhatod a különböző effekteket,
- Fun generátorok - szórakoztató, valósághű fotómontázs, aranyos képkeretek
- avatar készítés
- rajzfilm figurákat készíthetsz

Photo Editor is van az oldalon.

ANY MAKING

Meghökkentően sok képszerkesztési, -átalakítási lehetőséget kínál az AnyMaking nevű weboldal, ahol akkor is találunk tucatnyi lehetőséget, ha csak a megszokott módon szeretnénk javítgatni, alakítgatni a képeinket, de akkor is, ha különféle vidám vagy látványos effektekkel dobnánk fel.

Mindebben egy áttekinthető és egyszerű felület segít: a Fun Photo Effectsre kattintva a vidámabb hatások, átalakítások közül válogathatunk, míg az Online Photo Editor oldalon javíthatunk fényképeinken, átméretezhetjük azokat, szűrőket használhatunk, vagy akár különféle kereteket varázsolhatunk a képek köré.

Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, a Save Photo gombra kattintva elmenthetjük gépünk tetszőleges mappájába, vagy ha alávetjük magunkat egy rövid, ingyenes regisztrációnak, akkor megoszthatjuk a nagyvilággal.

 

GLITTERPHOTO

A Glitter Photo oldal nem csupán egyszerű képszerkesztő eszközöket kínál (természetesen ingyen), hanem egészen különleges effekteket is, amelyekkel egyedivé tehetjük digitális fotóinkat.

Az oldalra fellépve először is töltsük fel a felturbózni kívánt képet: választhatunk a gépünkön lévők között, megadhatunk elérési útvonalat (URL-t) a képhez, vagy akár az oldalon közvetlenül készíthetünk egyet a rendelkezésre álló eszközökkel.

A képmező felett találjuk a már megszokott képszerkesztő eszközöket, így átméretezhetjük, forgathatjuk a fotót, kivághatunk belőle tetszőleges részletet, szöveget tehetünk rá, és különféle, ám de megszokott fotóeffektekkel és keretekkel gazdagíthatjuk.

De nem csak ezt kínálja az oldal. Az említetteken felül ugyanis csillámló, izgő-mozgó alakzatokkal, hátterekkel, pecsétekkel dobhatjuk fel a képet, sőt csillámló feliratot is adhatunk hozzá. Még szövegbuborékokat is bevethetünk, és persze ezekbe szövegeket írhatunk.

Ritka, hogy egy ingyenes online szolgáltatás ennyi különleges lehetőséget kínáljon, úgyhogy mindenképpen érdemes felkeresni a Glitter Photo oldalt.

 

WEB.CAMERA 360

Ha gyorsan és kellő hatékonysággal szeretnénk fotóinkon javítani, mindenképpen érdemes felkeresnünk a WebCamera360 program online változatát.

Nincs szükség semmiféle regisztrációra, bejelentkezésre, egyszerűen töltsük fel a javítani kívánt képet (Uploadra kattintás), és máris képszerkesztő eszközök tucatjaiból válogathatunk.

Természetesen ebben a szolgáltatásban is megvannak a megszokott és elvárt alapfunkciók (képrészlet kivágása, elforgatás stb.), emellett egy sor különféle effekttel változtathatunk képeinken. Külön is említést érdemel az Advanced menüpont, mivel számos hasznos opciót rejt, és tesztünk során úgy találtuk, hogy valóban nagyszerűek a képjavítási lehetőségek.

Ha kíváncsiak vagyunk, mit eredményezett egy esetleges többlépcsős beavatkozás, érdemes megnézni a választott kép „előtte – utána” összehasonlítását.

Ha elégedettek vagyunk szerkesztésünk, javításunk eredményével, elmenthetjük a képet, vagy a Share gombra kattintva megoszthatjuk a nagyvilággal.

 

PICADILO

Képszerkesztő és retusálóeszközök egészen nagy választékát kínálja az alábbi online szolgáltatás.

 

Egyszerű ma már a dolgunk, ha nem egészen úgy sikerültek a fényképeink, mint ahogy szerettük volna: nemcsak – esetenként ingyenes – programokból, de akár online képfeldolgozó szolgáltatások tucatjaiból válogathatunk. A Picadilo a felkínált eszközök nagy számával tűnik ki ezek közül.

Az oldalra fellépve eldönthetjük, hogy a számítógépünkről vagy a Facebookról töltjük-e fel a korrigálni kívánt képet, de először akár mintaképeken is próbálgathatjuk, mi mindent is kínál a szolgáltatás.

Balra található az eszközpaletta. Legfelül a képfeldolgozásnál leginkább megszokott képméretezési, -forgatási, -kivágási lehetőségekkel, illetve a képek túl-, valamint alulexponáltságát, színeit, élességét javító eszközökkel.

Az effektek tárháza is meglepően bőséges. Egészen különleges, az ingyenes képfeldolgozóknál nem sűrűn előforduló lehetőségekkel is találkozunk, például fókuszálhatunk a kép egy adott részére.

Szinte a Photoshoppal vetekszenek a retusáló eszközök, javíthatunk bőrhibákat, fogat fehéríthetünk, szemszínt változtathatunk, szempillákat növelhetünk, sőt még ránctalaníthatunk is.

Azon pedig ezek után már nem is csodálkozunk, hogy betűtípusok tucatjaiból válogathatunk, ha valamilyen szöveget írnánk a képre, és a legkülönfélébb, látványosabbnál látványosabb keretekkel dobhatjuk fel a fotót.

Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, az átalakított képet elmenthetjük gépünkre, vagy megoszthatjuk a Facebookon.

 PIXIZ - Ingyenes képszerkesztő

Online ingyenes képszerkesztő.

Az oldalon szebbnél szebb keretek közt válogathatsz. Különböző szűrőket adhatsz a képeidhez. Montázst készíthetsz. Sőt!  a menüsorban az  "E-card" szóra kattintva olyan oldalon találod magad ahol alkalomhoz illő köszöntős képeslapot készíthetsz saját szöveggel s küldheted e-mailban ismerőseidnek.

Előnye még, hogy tud magyarúl! A lap alján keresd a beállítási lehetőséget,  a lenyillóban állítsd be a Magyar szót. Így már a kategóriát is magyar nyelven látod. Segítségként a lenti képen mutatom hol kell állítani. Kellemes szerkesztést!

 

BLOGGIF-ingyenes képszerkesztő

Egyszerű, hasonlóan működik mint a többi szerkesztő.

Képen mutatom mi mindent tud.

A te

A teljes listából válogathatsz ha belépsz az oldalra.

Kellemes szerkesztést!

 


PICMIX

Ingyenes online képszerkesztő, aki többet szeretne kihozni az oldal adta lehetőségből, érdemes reisztrálnia.

 

PHOTOFUNKY

Az oldal sajnos magyarul nem tud, de aki használt már online képszerkesztő oldalt, annak nem okoz nehézséget.

***

https://en.scrapee.net/

Kellemes képszerkesztést!

***

I

Ingyenes online képszerkesztő programok.

CANVA

Regisztrálni kell. Rengeteg egyedire szabható sablonja van a következő témákra: prezentáció, poszter, A4-es dokumentum, grafikák blogra és közösségi oldalakra.

 

 
+1 Demo: Async render

ÜDVÖZÖLLEK! A KÉPEKET SZABADON ELVIHETED, DE ÁT NEM ALAKÍTHATOD! AZ ÍRÁSOKAT KÉRD EL, A CÍMET MEGTALÁLOD A LEÍRÁSOK ALATT! KÖSZÖNÖM, LadyLys.

 

 

 www.hortenziaviragker.hu

HASZNOS TUDNIVALÓK! FNH

 

 


Visit NoeNing
*

BLINGEE KÉPSZERKESZTÉS LEÍRÁS A KÉP ALATT! KATT A KÉPRE!

 
 
Blingee leírás

 

 Ha valamiről lemaradtál,és szeretnéd megnézni,csak KATT A KÉPRE ! Egy kis ízelítő a tartalomból!

 

Önök kérték. Csináljuk a fesztivált. Híradó. TeleSport. Kékfény. TV ügyvédje. A szólás szabadsága. Videó ajánló. Legfrissebb videók. És még sok más, gyerekeknek, felnőtteknek, minden korosztálynak! Jobb oldalon a KATEGÓRIÁK közűl kiválasztod melyik műsor érdekel. Ha tudod a címet a baloldali keresőbe is írhatod, kiadja neked. Érezd magad jól!....A kurzór rávitelekor a futószöveg megáll.....
                                             

 

 

 

1xipróba

Tartalom

 

 

 

Legszebb versek Anyák napjára, katt a címsorra.

ANYÁK NAPI VERSEK

József Attila: Mama

Már egy hete csak a mamára
gondolok mindig, meg-megállva.
Nyikorgó kosárral az ölében,
ment a padlásra, ment serényen.
Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja a dagadt ruhát másra,
Engem vigyen föl a padlásra.
Csak ment és teregetett némán,
nem szidott, nem is nézett énrám,
s a ruhák fényesen, suhogón,
keringtek, szálltak a magosba.
Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen óriás o, -
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében. 

***

A LEGSZEBB VERSEK EGY HELYEN


A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierj&#232;t!